BURSA İNEGÖL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 EĞİTİM VİZYONU ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesinde yer alan amaç ve hedefler, ilçemizde çalıştay yapılarak değerlendirildi. Bursa’nın tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak yapılan çalıştaylar ile rapor oluşturularak Milli Eğitim Bakanlığı ile paylaşılacak
2023 EĞİTİM VİZYONU ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

19 Tema ve 44 hedeften oluşan 2023 Vizyon Belgesi, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, 257 öğretmen ve idarecinin katılımı ile Halk Eğitim Merkezinde incelendi.  Vizyon Belgesi her okul türü ve kademesinden, her branştan öğretmen ve idarecinin yer aldığı çalıştayda 14 masa etrafında raporlaştırıldı.

 

Vizyon Belgesi´nin hedefleri ile mevcut durumun karşılaştırılarak, hedeflere ulaşılması için gereken faaliyetlerin de belirtildiği rapor, Bursa’nın tüm ilçelerinden gelen raporlar ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığına iletilmek üzere Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Bu tür bir çalıştayın ilk kez yapıldığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Vizyon Belgesini yayınlandığı gibi strateji ve arge birimleri ile detaylı olarak incelediklerini ve 2019 yılı faaliyetlerini buna göre planladıklarını belirterek, yapılan çalıştayın ülkemiz genelinde büyük etki oluşturacağını, eğitim öğretim faaliyetlerinde yerelden genele topyekün bir iyileşme hareketi başlayacağını söyledi.

04-01-2019

 

Kemalpaşa Mahallesi Cuma Sokak No 9/AC 16440 İnegöl/BURSA - 0224 445 22 00 / 0224 445 22 02

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.